Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #67067

   TonyVS
   Deltager

   Hejsa 

   Har efter mange års overvejelse, kastet mig ud i eventyret.

   Har taget skridtet og investeret i alt udstyret hos kingfish. Dragt og finner spillede perfekt på første tur.

   Men min maske (som ellers sidder rigtig behageligt og slutter fin til) tager vand ind, når jeg ligger i overfladen og snorkler.

   Jeg mistænker muligvis snorklen, for at være synderen. Tænker at den skubber overlæben op eller noget. Eller er det skægstubbe?

   Håber at i kan hjælpe.

    

   Vh. Tony

  • #67115

   Mads Plesner
   Deltager

   Hej Tony

   Det har jeg også bøvlet en del med. Jeg har skæg som gør at masken ikke slutter tæt. Jeg brugte vaseline i skægget en årgang, prøve mange forskellige masker,  men den bedste løsning for mig har været at barbere en lille rande under næsen så masken har en halv cm til at slutte tæt. Så skal man bare huske at barbere sig med en skraber under næsen, inden man skal i vandet, så er problemet væk 🙂  håber det virker for dig også. Vh Mads

  • #67400

   jom43
   Deltager

   Hejsa.

    

   Har også bøvlet en del med dette i det første år af min uv jagt karriere 🙂  Indtil jeg fik Som Tony skrabet lidt af under næsen 🙂 Det hjalp.  Jeg har et par masker jeg bruger, hvor min Aqualung micromask bare sidder super godt.

   Johny

  • #67572

   JackHunt
   Deltager

   Hej Tony,

   Nogle gange kan årsagen være, at masken er spændt for stramt. Hvis den spændes for stramt, vil der typisk være et større træk i den i toppen end i bunden, hvorfor den så kan gabe forneden og tage vand ind. Jeg købte to identiske masker da jeg startede, den ene fungerede konsekvent ubeklageligt, men den anden gav alverdens problemer. Det var først, da jeg fik justeret stroppen på den, at den også begyndte at makke ret.

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.