Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #63040

   Jeg har det ambivalent med vinteren.

   Uvjagt mæssigt er jeg ikke så imponeret og har de seneste år altid lagt en rejse ind på et tidspunkt hvor jeg kunne andre steder hen og undervandsjage (Sydafrika, Costa Rica, Madeira, Azorerne m.fl)

   Hvert år tænker jeg at nu skal jeg igang med Uvrugby, og jeg håber som de foregående år at det bliver muligt at finde tid og kampgejst til det i år (hvorfor skal det ligge så sent?).

   Men ellers så kaster jeg mig over at skrive en bog, sætte et nyt projekt i søen med undervandsitetet, klipper videoer eller har simpelthen bare bedre tid.

   Min DK sæson slutter somregel med et hummer/østersdyk i dec/jan – og så går jeg igang igen til start april.

   Hvad gør I andre med vintertiden?

   Morten Rosenvold Villadsen

  • #63046

   Jeg vil også byde ind med fridykning. Det trænede jeg i klub i mange år – først som atlet og dernæst som træner. Det er også en god aktivitet for en uvjæger.

   Derudover kunne uvpodcast nummer 40 https://undervandsitetet.dk/undervandsjagt-i-isefjorden-og-roskilde-fjord-uvpodcast-40/også være en inspiration til vinterjagt..

   – også er der selvfølgelig Uvjægerens egen vintercup der netop er startet. December er afgjort den bedste måned af de kommende 4.

   Tilbage til spørgsmålet – hvad gør du?

   Morten Rosenvold Villadsen

  • #63047

   Hrpaaske83
   Deltager

   Hej jeg bor tæt på Limfjorden så plejer at dykke så tid som jeg kan komme af sted som muligt da jeg syntes fjorden vand som rale er klares om vinteren men håber at jeg kan få prøvet fridykning så jeg er så best forberat på den nye sæson som muligt mvh bo paaske

   stenkonservator

  • #63048

   Ja!

   Limfjorden – såvel som Isefjorden er et rigtig vinterområde!

   Det må være dejligt at have det i baghaven.

   Morten Rosenvold Villadsen

Forum er sponseret af

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.