Sporasub Mystic maske til undervandsjagt

Efter at have dykket med Sporasub Mystic i et par måneder, er det blevet tid til en anmeldelse af den.

Første indtryk

Masken kommer i en noget tynd lille papkasse, så ikke noget der er værd at beholde.Masken er super lækker i kvaliteten, virker meget lille og ser ret sej ud – hvilket måske var grunden til jeg valgte netop denne. Smile

Materiale
Mystic masken er fremstillet af kun to dele. En polycarbonat maske ramme og en silikone membran hvor i glasset er monteret.Begge materialer er anti-refleks så de virker matte i farverne og man undgår masken genskinner under vandet.Silikonen er meget blød og lækker og tilpasser sig nemt dit ansigt.

Design
Det enkle design gør maskens volume meget lille og er på kun 130cm3. Maskens design, hvor glassene sidder direkte i silikone membranen uden brug af andre rammer gør at masken kommer meget tæt på ansigtet, og man opnår derfor et fantastisk udsyn. (Man kan godt blive lidt skræmt ved natdyk da man nu kan se længere ud til siden end ens lyskegleSmile)Der er god plads til at komme til næsen for trykudligning. Masken kommer i to farver, sort og grøn. 

Brugervenlighed
Remmen er meget enkel, men kan hvad den skulle kunne. Den er nem at stramme til i vandet, men kræver man tager den af hvis man skal gøre den længere.

Det gode
En lækker maske til undervandsjagt med rigtigt godt udsyn, lille volume og lille vægt. Lækkert blødt silikone, så man næsten ikke ænsker man har den på.

Det mindre gode
Havde lidt problemer i begyndelsen med  den  tog vand ind og kunne ikke få den til at sidde rigtigt godt (læs tips). Silikonen kan være lidt overfølsom for skæg.

Tips
Efter at have forsøgt mig frem med lidt forskelligt har jeg fundet ud af at masken skal sidde meget løst for at virke bedst. Faktisk sidder den så løst at man næsten ikke mærker man har den på, hvilket er ret fedt.Yderligere skal remmen i modsætning til min gamle maske sidde meget lagt nede i nakken, dette fik den til at slutte perfekt til. 
Som altid med masker anbefales det at prøve den på, men alt i alt en super god maske til undervandsjagt.

Pris
250 – 350 kr.


 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *