UV Jagt tur til “Ryggen”

Uvjægeren.dk introducerer hermed uv jagt ture til ”Ryggen” i Øresund.
”Ryggen” er et stenrev beliggende ud fra Københavns havn, ved vindmøllerne på den anden side af sejlrenden. ”Ryggen” byder på noget af Danmarks bedste uv jagt på specielt torsk – STORE basser i blandt, i det oftest, krystalklare vand (se evt. ”Morfars” beretning fra en tur derude sidste år)

Båden er en ældre motor-yatch med rigeligt plads, køkken og toilet, samt den luksus at man kan klæde om ombord, og slipper derfor for den kolde tur i våddragt frem og tilbage fra havnen.

Undervejs bliver der givet en kort briefing og vejledning af området samt guide til fangstmetoder, ligesom vi også byder på lidt forfriskinger. Der er, som sådan, ingen store krav til dig, omend det er en god idé med en varm våddragt, en vis kondition (da der kan være strøm) og lidt erfaring med undervandsjagt (den gennemsnitlige dybde er omkring 5-7 meter).

Nærmere briefing omkring udstyr etc. Kommer ved tilmelding. Prisen er 600 kr. pr. person, og inkluderer alt overstående, så du blot skal møde i Nordhavnen på datoen.

Der kommer til at være fokus på den enkelte dykker for den maksimale oplevelse, så der er begrænset pladser.
Vi starter med at tage 4 gæster med pr. tur, og foreløbig er der afgang på følgende datoer: 26. og 27. april, samt 3. og 4. maj.

Da vi lige for tiden har lidt bøvl med “events tilmeldinger”, skal du for at tilmelde dig sende dit fulde navn og telefon nummer pr. mail direkte til Marc på, så tager han den derfra. :[email protected]  

Vi glæder os til at se dig. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *