Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9287

   Ja beklager hvis overskriften lyder lidt sort, men jeg er i tvivl om hvordan jeg skal formulere det.

   Jeg fik et tip om at folde de øverste 10 cm af buksen ned efter man har hevet dem på, så den indre opencell vender udad. Det skulle mindske vandgennemstrømning og skabe et tættere “seal” med indersiden af topdelen som man jo derefter hiver nedover.
   Kan dette passe?
   Og er det værd at gøre det samme ved ankel og håndledsåbningerne? Mine sokker har opencell invendig også, og handskerne har et stykke ved håndleddet.

   Hvad gør I selv?

   Edit: Det giver forhåbentlig sig selv udfra ovenstående at jeg ikke bruger longjohn… 🙂

  • #9290

   Jesper
   Deltager

   Jeg bruger selv long john, så mht. den del kan jeg ikke svare. Men jeg folder ikke dragten ved håndled og ankler. Jeg tager sokkerne og handskerne på, og trækker dragten udover. Der kommer ikke vand ind der.

  • #9294

   Mads Broe
   Deltager

   Bruger samme metode som Jesper, med det samme resultat.

  • #9312

   Jimmy Jensen
   Deltager

   Jeg gør det samme som de 2 andre. Og når det koldt bruger jeg dykkeruret som ekstra “spænde” så der slet ikke kan komme vand ind.

  • #9317

   På de øverste 10 cm af mine Cressi Tracina high waist bukser er et lille skilt/piktogram, der viser netop det du beskriver – så der er nok noget om snakken… Jeg har forsøgt at gøre som beskrevet en enkelt gang, men det er sgu besværligt/stramt nok i forvejen, når overdelen skal på, så jeg droppede det hurtigt. Som vandtemperaturen er nu, har jeg ikke tænkt mig at forsøge det igen foreløbigt.

   Der var ikke små skilte ved ankler eller håndled 😉

Forum er sponseret af

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.