Viser 7 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #60883

   Kenneth Jensen
   Deltager

   Hej,

   Jeg skal snorkle på Sardinien til sommer, og skal have udstyret med derned. Finnerne er et problem da de ikke kan være i kufferten. Hvad gør jeg? Kan finnerne tåle at man skruer fodlommerne af, eller er det helst noget man skal undgå at gøre?

   Jeg har ikke råd til en dyr specialkuffert eller lignende.

   Hilsen Kenneth

  • #60936

   Mads Broe
   Deltager

   Tjah, hvis det er finner med udskiftelige blade, skulle der ikke være det store problem i at afmontere blad fra fodlomme. Hvis det så gør at de kan være i kufferten, så er det vel det man gør? Har der været lim og andet klisterværk involveret da de blev samlet, ville jeg afholde mig fra at skille dem ad, det bliver bare noget rod at skulle samle og skille ad igen, med tørre/hærdetider osv. under en ferie. Måske du kan finde et par billige acceptable finner når du når frem? Det er jo også en mulighed, og nu kan man jo godt jage effektivt, selvom ikke alt grejet er toptunet.

   Hav en god ferie, og pas på dig selv.:-)

  • #60937

   David H
   Moderator

   Du kan sådan set bare binde en lille strop omkring dem og tage dem med i kabinen. Det er der masser af folk, der har gjort.

   Hvis du vil investere i en taske er Beuchat’s rygsæk ikke helt dårlig. Den er heller ikke perfekt. Stropperne sidder f.eks. for højt og der en ern smule for slap i kvaliteten, men stadig en de bedste, jeg har set. Min har holdt til masser af ture og den kan have alt dit gear.

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #60958

   Kenneth Jensen
   Deltager

   Mange tak for jeres forslag. Det er vigtigt for mig at få dem med derned af to grunde:

   1. Jeg vil gerne øve mig med mit nye udstyr – fik kun brugt det et par gange sidste år
   2. Jeg bruger str. 49 i sko, så jeg kan desværre ikke forvente at kunne leje nogle i Italien.

   Jeg tjekker om de er limet (har købt dem færdigsamlet i Sportsbutikken) – hvis ikke så skiller jeg dem bare ad.

   Hilsen Kenneth

  • #60960

   David H
   Moderator

   Måske husker jeg forkert, men de fleste finneblade passer vist ikke i en gængs kuffert alligevel, selv uden fodlommer? Måske de passer i en større kuffert, men vist ikke i en normal medium?

   Det er en ret “førsteverdensting”, det med, at vi ikke tror, man kan tage et par finner under armen og gå om bord på flyet med dem. Hvis man har rejst lidt i fattigere lande end DK, tjekker folk papkasser, byggematerialer og tapede plastikposer ind og det som tages med op i kabinen er lige så fantastisk spraglet.

   Hvis du vil spare nogle penge og ikke købe en finnetaske, så tag finnerne med op i kabinen. Hvis de stejler en smule i checkin, så bind dem en historie på ærmet om hvor dyre og skrøbelige, de er. Ja, de er længere end maks målene men de passer stadig ind i “the overhead compartments” på nærmest alle passagerfly i dag.

   Og… du behøver slet ikke at vise finnerne frem i checkin. Du kan evt. plante et familiemedlem på en bænk med dem mens, du tjekker ind. Securityfolkene giver aldrig problemer over størrelsen af håndbagagen. Men jeg er ikke ude på at skræmme dig, hvis du bare sige “dyre og skrøbelige” i checkin, skal det nok gå.

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #60961

   Kenneth Jensen
   Deltager

   Mange tak David – jeg undersøger lige OM de kan være i min kuffert i adskilt tilstand – ellers bruger jeg dit trick 🙂

   Hilsen Kenneth

  • #60974

   Jeg har ofte haft min monofinne med op i kabinen. Den er også “meget dyr og skrøbelig” og der er altid plads omme bag sæderne bagerst i flyet mod toilettet til en monofinne eller et par lange finner.

   Morten Rosenvold Villadsen
   Undervandsitetet.dk
   Uvjaegeren.dk

  • #61034

   Kenneth Jensen
   Deltager

   Ok, tak 🙂 det må blive min nødløsning at tage dem med i kabinen

Forum er sponseret af

Viser 7 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.