Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #61171

   Hej,

   Jeg skal på snorkeltur i nord-Sardinien med konen. Det bliver IKKE til UV-jagt i denne omgang.

   Vi vil nok gerne snorkle bare LIDT væk fra det allermest turistede område, men jeg er lidt i tvivl om udstyret.

   Vi har maske, snorkel, og finner+sokker med (naturligvis :))

   Men hvilket sikkerhedsudstyr skal man bruge når man er på snorkelsafari i en turistfælde? Uden at vide det, så virker det måske lidt voldsomt med bøje, kniv mv. når man bare skal snorkle lidt. Der bliver nok ikke sat nye rekorder for nået dybde af os 🙂

   Så kort formuleret: Hvad skal man medbringe uden at komme til at ligne en komplet idiot? 🙂

   Hilsen Kenneth

    

  • #61174

   Alt afhængig af hvor langt I skal fra land er en bøje virkelig rar at have med. Også for at kunne holde øje med hinanden (hvis den ene er på land).

   Iøvrigt må I ikke gå glip af Capo Testa somsnorkelspot.

   Morten Rosenvold Villadsen

   • #61175

    Mange tak Morten – vi må hellere tage en bøje med for en sikkerheds skyld. Den hverken vejer eller koster jo særlig meget.

    Din anbefaling af Capo Testa var faktisk hovedårsagen til at det var Sardinien vi valgte at tage til.  👍

    Hilsen Kenneth

  • #61176

   David H
   Deltager

   Hvis I har våddragt på, skal I huske noget bly. Det er ikke sjovt at snorkle, når man føler sig som en korkprop. Hvis I vil ned på et par meter og kigge nærmere på koraller o.l. ville jeg selv uden våddragt overveje et bælte og et kilo bly. Jeg dykkede selv I Japan for et par år siden med en rash guard og shorts (og et polespear), men et enkelt kilo på hoften gjorde det så meget mere afslappende.

   Jeg har en del gange fotograferet kinesiske instruktørvenners kurser og for de kinesiske piger, der er mere besat af social media end de fleste andre i verden er højdepunktet ofte den sidste dag, hvor de har fotosession i bikini… Lange finner, fridykkermaske og bikini er åbenbart bedre end cheese cake og coffee art. Men pointen er, at medmindre de er dygtige og ikke dykker på fulde lunger, så er de stadig alt for positive og kampen mod den naturlige korkprop ser sjældent lige så godt ud, som de håber på.

   Hav en god tur og måske er du heldig at håndfange en blæksprutte. Du kan evt. tjekke et par søpindsvin for at se om der er “rogn” i dem. Det er det som japanerne kalder uni og ikke bare er det kanon til sashimi/sushi men ved Middelhavet spises det også – gerne vendt med en god pasta, olivenolie, citron og hvidløg. Det er opskrifter online:-). Mht. søpindsvin og rogn, så er “rognen” ikke rogn, men dyrets kønsorganer – men det er stadig god spise!

   (Ved dog ikke om I skal have fisketegn for at tage nogle søpindsvin)

   Shooter & Shooter - Fotograf & Spearo

  • #61178

   Mange tak for input David,

   Vi har ikke våddragt på, men tak for tippet om blyet mv 👍

  • #61205

   Mads Broe
   Deltager

   Der er sgu ingen som Gecko’en, der kan kombinere fridykkerteknik med anekdoter fra eksotiske steder, sociale forhold blandt mediestorforbrugende kinesere, kulinariske eventyr, og i den forbindelse også pighuders ædlere dele…

   Gecko, du er for vild, og jeg husker med glæde stadig den nat vi var en tur oppe ved Snekkersten for flere år siden sammen med JesperUV, hvor jeg bøffede en suder! Rock on ya’ beautiful bastard!:-D

   -Mace

Forum er sponseret af

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.