Crazy – Havørred fanget af BirdHellmannChristofferChristoffer ved Bornholm

På bornholm med Tom Ivø, Jesper Kondo og Jesper Wiborg.
Min 2. tur med mit nye Nat Net og jeg ELSKER DET!!
i alt så jeg nok 10 havørred på omkring 1 kilo. Måske lidt mindre. Alle sammen mega sky. Og lige pludselig kommer denne basse bare svævende ud mellem to store klippestykker. Alt hvad der gik gennem mit hoved var bare “fuuuuuuck en kæmpe, den skal jeg bare ha den der!!!” og så tænkte jeg igen “hvad var det Henrik Weis han sagde, hvad var det nu han sagde?!?”
Jeg husker han sagde, at man ikke skulle rushe, og at den nok skulle vende sig til situationen. Men mindste bevægelse eller lyd hvis jeg skramlede med udstyr kunne skremme den. Jeg jagtede den langsomt fra afstand i Ca 2 minutter hvor efter den bliver skræmt og forsvinder.
Jeg søger i samme retning min opgiver efter 5 minutter. Jeg svømmer ind på det helt lave igen og 2 minutter efter kommer den langsomt frem igen. Jeg kan mærke på den at den stadig er lidt oppe på dubberne. Efter ca 1 minut lykkedes det mig at få den til at bevæge sig ind i nettet, men jeg får ikke trykket hårdt nok på aftrækkeren til at lykke nettet, så den lukker ikke.. Jeg går næsten i panik, for NU HAVDE JEG DEN JO!! jeg slipper alt hvad jeg har i hænderne og kaster mig over den mens den stadig er i nettet. Fisken går helt amok og jeg gør det samme. Jeg holder den i et kæmpe kram og vælter rundt under overfladen med den i hvad jeg husker som en evighed til den falder til ro. Da jeg ikke kan holde vejret længere lykkedes det mig at få lukket nettet, og jeg kan lige få lidt luft inden 2. Etape, nemlig aflivningen. Jeg ved at Henrik sagde man skulle ungå kniv mens den var i nettet. Men denne fisk skulle bare dø og det skulle gå stærkt. Den var helt vild. Jeg dykker ned og holder den om gællerne ned mod en klippe på bunden og stikker den et par gange i hovedet og river gællerne ud. Først her dør den lidt for energi. Heldigvis kommer Jesper Wiborg svømmende og jeg giver signal til ham med lygten om at han skal komme. Han er aftenens stor redningsmand. Jeg er viklet ind i alt og jeg ved ikke hvad fanden jeg skal gøre. Han får sat den på stringeren og sikret fisken mens jeg holder den og vikler den ud ad nettet.
Idag (dagen efter) er der fuld sol, jeg sidder nu foran pejsen mens de andre sover. Vi skal ud og dykke igen idag og på natjagt igen senere med Henrik Weis.
Tror vi skal grille fisken på teressen i det gode vejr som afslutning på en megafed tur. Og der bliver garanteret også nok til en gang ceviche til forret.
KÆMPE KÆMPE KÆMPE OPLEVELSE OG NY PR!!
min 2. Havørred i mit liv wuhuuuuu!!!

Flere billeder

Fangsten

Art

Havørred

Vægt 2950
Længde 67
Sted Bornholm
Fangstdato 2021-04-09
Dag/Nat Nat

Klub

Klub Havbasserne


Se stillingen i konkurrencen: “Kingfish Sommercup 2022”

Se stillingen i konkurrencen: “Uvjægerens klubcup 2022”


Fangster er sponseret af

Forhold

Sigtbarhed i meter 15
Temperatur 4
Dybde 2
Hvordan var strømmen? Nul strøm
Vind Fralandsvind 5ms
Hvor lang tid varede dykket? 1,5 time

Så du andet spændende eller værd at bemærke?

Ca 10 havørred på Ca 1 kilo.
Og 2 små torsk. Alt for små. Super tur!!


Stem på fangsten til årets fangst

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.