Salvimar ST-blade dykkerkniv

Pris. 355 kr.

Hellere lille og vågen end stor og doven

Italienske Salvi Mar har i mere end 40 år specialiseret sig i design og konstruktion af UV udstyr samt præcisionsbearbejdning af metalkomponenter, der skal anvendes i pro UV dykkerudstyr.

Deres kærlighed for kvalitet og store indsigt i detaljer kommer tydeligvis frem i deres seneste dykkerkniv, Salvimar ST.

Produceret af det bedste stål er både kniv og savtakker sindssyg skarpe og effektive, hvilke selvfølgelig er udgangspunkt for enhver dykkerkniv. Men det er detaljerne, der får denne kniv til at skille sig ud fra flokken.

Den relative lille størrelse og brede monteringsdel gør den handy både at montere ved ben eller arm, stroppen omkring håndtaget sikrer et fast greb og kniven er forsvarlig ’låst’ uden at være alt for svær at frigøre. Desuden er kniven udstyret med et hul på klingens stærkeste del, der kan bruge til at rette spyd ud, hvis de skulle bliver bøjet under jagt. Stroppen er dog knivens svage punkt, da den ikke passer hverken to eller tre af mine fingre, hvilke derfor kræver lidt øvelse i brug.

Positivt:
Høj kvalitet af materialer
Uvirkelig skarp
Mange gode detaljer

Negativt:
Stram lås hvilke gør kniven svær at frigøre i et snuptag
Lille strap passer ikke alle hænder/fingre

UV bedømmelse – 4 ud af 5:
Anmeldelsen er leveret af Sportsbutikken.dk

Der er ingen der har givet stjerner... vil du?
Please wait...
0 replies

Skriv en kommentar

Har du noget at sige?
Du er meget velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *