IMG_1873.JPG

Slimline Harpun – Specialprojekt

En ven og jeg havde diskuteret den ultimative gun til horisontal tracking og var begge enige om at sådan en skulle nok være “flad” (21mm).
Jeg har skelet lidt til dyreriget og lånt lidt fra makohajen og tunen. Begge fisk har en udtalt køl ved haleroden. Altså det eneste sådan en hale gør er at svinge horisontalt, de må designmæssigt have fat i “lidt af det rigtige”. Det er tværsnittet af den køl jeg har prøvet at ramme.
Med så tyndt et profil er der ikke rigtig plads til et normalt elastikhul, så jer laver små vertikale huller i fronten og binder elastikkerne på plads. På den måde får jeg et helt liniært træk parallelt med spyddet. Dette stiller dog store krav til styrken af træet, så jeg har valgt at forstærke med kulfiber langs bunden.

IMG_1873.JPG

 

Her er lidt skitser af makohajens hale…

IMG_1882.JPG

 

Jeg har beskrevet en del af fremstillingsproceduren i harpunbyg-bloggen, så det vil jeg spare Jer for her.
I stedet er her lidt billeder af nogle af byggetrinene…

IMG_1874.JPG
IMG_1869.JPG
IMG_1876.JPG

 

Jeg har besluttet prøve en ny type håndtag…
Jeg vil gøre overfladen kornet og ru på en del af grebsfladen – til det formål har jeg lavet dette lille værktøj, som jeg banker ned i træet i forskellige vinkler og roteringer. Ligesom grebene på banerifler

IMG_1871.JPG

 

Og sådan ser stipplingen på håndtaget ud.
Jeg håber at det kommer til at fremstå mørkere end resten af håndtaget, når den får epoxy.

IMG_1886.JPG

 

Den begynder at tage form – jeg er ved at være derhenne med de overordnede linier samt formgivning af håndtag…

IMG_1885.JPG

 

Et billede fra cockpittet.
Jeg bruger en Neptonic aftrækkermech i øvrigt – den er vanvittig god og stabil, og så passer den i tynde europæiske harpuner.

IMG_1887_20140701-055228_1.JPG

 

Det er jo lidt et pionerprojekt “Hvor lav kan den bygges uden flex” – så man vil jo møde grænsen. Så efter at have lagt kulfiber langs bunden, lavede jeg lige en “prøveopstrengning”. Den flexede lidt, så mere kulfiber blev lagt på. Elastikkerne er 12mm. Og så har jeg i øvrigt haft den i vandet for at teste tracking smiley – som kniv gennem blødt smør!

IMG_1909.JPG
IMG_1914.JPG
IMG_1911.JPG
IMG_1912.JPG

 

Harpunen er så lav, at der er fuld gennemføring ved aftrækkermekanismen.
Kulfiber og aftrækkerteknik harmonerer egentlig meget godt synes jeg.
Jeg skal have lavet en smækker aftrækkerbøjle af træ.

IMG_1913.JPG

 

Aftrækkerbøjle…
Jeg har besluttet mig for at lave en bøjle af formspændt træ, jeg tænker at det vil se fint ud mod alt det kulfiber.
Jeg laver først en form i MDF, og så skærer jeg 4 rigtig tynde lister i teaktræ.
Dem fugter jeg godt og spænder på formen.

IMG_1917.jpg

 

Når de er nogenlunde tørre, limer jeg dem op med PU lim.
PU lim aktiveres af fugt, på den måde behøver listerne ikke at tørre helt ud inden oplimning.
I stedet for at lave en han- og en hunform, bevikler jeg lamineringen med cykelslange, således får jeg en opspænding over hele fladen. Havde jeg brugt tvinger ville jeg kun have punktvis tryk, med fare for delaminering.

Det ser sgu lidt interimistisk ud, men det virker smiley

IMG_1918.jpg

 

– og hokus pokus, en “aftrækkerbøjle”

IMG_1919.jpg

 

Sådan ser den ud efter råbearbejdning.
Det er forbavsende stærkt, meget svært at bøje.

IMG_1921.jpg

 

Færdig og monteret… skruerne bliver undersænkede

IMG_1959.jpg
IMG_1960.jpg

 

Jeg har monteret de forskellige pins i snuden til at styre linen…
Det ser lidt “rodet” ud, men når elastikkerne er på plads trimmer jeg snorene lidt

IMG_2134.JPG

 

Kan man sige at et lineanker er lækkert? nej vel, men det her specialfremstillede lineanker er lækkert. Det er igen et lille skridt på vægtreduktionens smalle sti.
De tilgængelige lineankre har en godstykkelse på 2-3mm, dette har 0,5 mm gods.
Jeg er ikke tilhænger af bare at slå en “krampe” i snuden som lineanker, jeg tror at et større fodaftryk er stærkere – og så fordeler trykket fra de bagerste elastikker.
Normalt vil jeg altid undesænke et lineanker, men her er jeg nødt til at gå lidt på kompromis for styrkens skyld. Jeg vil ikke skære i kulfiberlaget!

IMG_2131.jpg

 

Den har fået 2 x epoxy og 3 gang PU lak med UV filter, så den skulle nok kunne klare nogle “tæsk”

IMG_2149.jpg

 

Lidt Close-Ups af overfladen inden den endelige montering…

IMG_2142.jpg
IMG_2136.jpg
IMG_2137.jpg
IMG_2158.JPG
IMG_2145.jpg

 

Her er den færdig monteret…

IMG_2155.JPG

IMG_2156.JPG

IMG_2167.JPG

 

Det har været en lang proces, med at fremstille denne harpun, hvor jeg hele tiden har skullet have et øje på vægten/styrken.
Jeg har prøvet med forskellige længder og tykkelser af spyd – jeg har prøvet artikulerede wishbones – forskellige lineankre og hele tiden har jeg skrællet vægt af, for at få så perfekt en balance som muligt. Men jeg nåede i mål. Den er en perfekt harpun til lavtvandsaspetto, hvor man ligger bag en sten og peger ud i det “grønne”. Den er sublim til horisontal tracking – men håbløs til vertikal tracking. Det er en harpun designet til at gøre en ting rigtig, rigtig godt, og KUN denne ene ting.

Den kan i øvrigt ses i dette klip:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *