Uvjægeren genopstået – fangster og forum

Velkommen til uvjægeren 2.0!

Det er meget en stor ære at relancere denne hjemmeside (på en wordpress løsning) og med nye funktioner og gamle kendinge. Det bliver lidt en opgave at få denne hjemmeside til at flyve igen. 

Historien er at uvjægeren faktisk lå næsten dødt hen i nogle år efter at have været et ret stort og godt forum. Det var ærgerligt og da jeg overtog sitet i juli 2018 var det for at se om der kunne sparkes liv i sitet igen. 

 

Hvem står bag nu?

Jeg hedder Morten Rosenvold Villadsen og udgiver bøger, podcasts og laver kurser og foredrag om undervandsjagt og har gjort det siden 2010. Jeg sælger ikke udstyr, men tester og anbefaler gerne og samarbejder på den måde med webshops. Jeg er på landsholdet i undervandsjagt og har også Danmarksrekorder og mesterskaber fra både fridykning og uvjagt.

Er du undervandsjæger? Eller er du ny?

Hvis du er ny, så find vores begynderforum – og stil et spørgsmål. 

Er du erfaren – så hjælp de nye igang og få inspiration af andre garvede søulke!

Jeg håber at du vil genfinde gamle tråde med værdifuld info. At du vil holde den gode tone. At du vil indtaste dine uvjagt fangster her og kommentere på andres fangster. 

Hvis det skal lykkes at være et seriøst alternativ til facebook grupperne (på godt og ondt) så skal vi investere noget tid i det – og det kan kun lykkes som et fælles projekt: ved at bruge og bidrage hjemmesiden. 

Har du spørgsmål eller feedback – eller vil du hjælpe?

Vi får brug for din feedback – og muligvis også din hjælp. Opret et spørgsmål her hvis du vil give feedback på sitet – og meld dig gerne under fanerne hvis du kan bidrage med noget. 

Velkommen til – jeg håber du får glæde af hjemmesiden!

Morten

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *