Regnbueørred udslip i Storebælt

Musholm lax har meldt at de faktisk er klar over der lige nu fanges en del regnbueørred i området omkring deres bure. Det vil sige Storebælt ved Reersø, Mullerup Havn, Asnæs, Kalundborg, Røsnæs og sydpå til Storebæltsbroen og Korsør.

Musholm Lax har også meldt ud at de endnu IKKE har fundet hullet i deres net, endnu. Der kan altså svømme mange ud endnu. Også de næste dage…

Jeg havde selv den oplevelse at svømme inde i et bur denne sommer i jagt på fotos til min kommende bog om uvjagt. Sammen med fotograf Tobias Dinesen. Der er RIGTIG mange fisk i sådan et net!

Vi hører meget gerne om din tur efter regnbueørred!

Hvor skal regnbueørred findes?

Erfaringer fra tidligere udslip er at man i de første dage fanger mange tæt ved havbruget og at man derefter fanger flere regnbuer længere fra stedet og færrere. Hør i øvrigt uvpodcast.dk/28 om emnet.

Når du tager ud og fanger regnbueørred de næste dage vil det være fantastisk hvis du delte din fangst her på siden 

Så kunne du også skrive HVOR du nupper dem så vi kan få ryddet op i udslippet.

Vi mangler fortsat en del fangster – og særlig af regnbueørred.

God regnbuejagt!

1 svar
  1. Henrik Fleischer
    Henrik Fleischer siger:

    Fang løs, de spræller dejligt, men husk, at der er tale om burfisk, der er så langt fra vildfisk, de kan være, opfodret til 3-4 kg på under et år (korriger mig, hvis jeg tager fejl) og med medicinrester i kødet…jeg spiser dem ikke længere. Jeg fangede en burfisk en sommer, en hun (som altid), hvor rognsækken var bristet inde i bugen, den var sløv som et døende dyr er, tilsyneladende på grund af, at den ikke evnede at gyde.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *