7 andre podcasts for uvjægere mens du venter på mere Uvpodcast

Der er ikke nok podcasts om fridykning og undervandsjagt på dansk. Ofte hører Uvpodcast at vi gerne måtte udgive nogle flere afsnit.

Uvpodcast er igang med at få det på skinnerne og det er målet at nå 15-18 afsnit i 2020. Stadig kun 1-2 gange om måneden, men trods alt flere afsnit. Mens man venter på det næste afsnit (og man allerede har gennemlyttet alle tidligere afsnit flere gange), så er der her nogle forslag til andre podcasts og episoder der også handler om dykning, vand, hav, fisk så længe.

1. Third Ear – Guldringens Forbandelse – dansk

Third Ear må være Danmarks mest populære podcastproducent. Denne podcast på 4 afsnit fås kun på Podimo Premium (som man har 60 dage gratis via dette link). Den handler om skattejægere der dykker efter guld i Scarborough Harbour på Tobago. Der er ikke meget fridykning, men stadig relevant – og den er ret gyseragtig. Kvaliteten i produktionen er tårnhøj og det er en spændende historie.

2. Noob Spearo Podcast – engelsk

Podcast på engelsk om undervandsjagt med mere end 100 episoder. Der er meget ofte gæster inde i studiet og de kommer verden rundt. Lyt eksempelvis til episode 97 hvor de har gæster fra Arctic Spearfishing der fanger Helleflyndere i Nordnorge.

3. Freedive Cafe – engelsk

Fridykkerpodcast med gæster der fortæller om deres fridykning. Du kan blandt andet høre et interview med danske Stig Pryds (#4) eller min ven Akim Ladhari (#70). Akim er både fridykker og undervandsjæger.

4. Just add water – norsk

Ørjan Dyrnes fra Kristianssund og hans makker Ivan Knudseth udgiver denne podcast som er et hobbyprojekt for dem. Man skal holde ørerne skarpe som dansker, men de har faktisk mange gode pointer og betragtninger – og ret god lyd.

5. Saltvann – norsk

Norske Frivaansliv har foreløbig udgivet 6 episoder af Saltvann. Seneste episode er fra Saltstrømmen og Simen (ejer af Frivannsliv) har en god fornemmelse for at fortælle og mediet fungerer ret godt for dem. Ofte er det roadtrips til gode spots der bliver optaget fra.

6. The Spear – engelsk

The Spear udkommer desværre ikke mere, men der ligger allerede 81 episoder derude som man kan høre. The Spear har næsten hver gang en ny gæst i studiet og de kommer hele verden rundt.

7. Martin Melcher Version 2.0 – dansk

Egntlig en podcast om træning, vaner og triatlon. Her vil jeg bare henvise til episode 33 med Camilla Salling Olsen der fortæller om hvordan hun bruger fridykning til at træne atleter indenfor andre sportsgrene. Camilla fortæller tydeligt og det er et godt interview.

8. Uvpodcast – Undervandsitetets podcast

 

Selvfølgelig er der også Uvpodcast, men hele præmissen for denne liste er at du ALLEREDE lytter til uvpodcast, og blot sidder og venter på at der kommer nye episoder ud. DU kan se en oversigt over alle de allerede udgivne episode her. Hvis du lytter til Uvpodcast på Podimo så støtter du en lille smule hver gang du hører noget. Der er 60 gratis dage dage på Podimo Premium på dette link.

Se liste med alle episoder

Hvordan hører man podcast?

Det nemmeste er at downloade en podcast app på din telefon.

Så indtaster du “undervandsjagt” eller “fridykning” og så finder appen de podcast der handler om det.

Du kan så abbonnere på en podcast og evt. få en notifikation når der udkommer en ny episode. Jeg bruger selv Podimo og Podkicker til min android telefon. Men jeg kan også anbefale Podbean. iPhone brugere har en app der hedder “podcast”.

Kender du andre podcast om uv jagt?

Hvis du kender flere podcast om undervandsjagt så er du velkommen til at nævne dem i komentarerne herunder.

Vi høres ved!

 

 

 

1 svar
  1. Søren Forsberg
    Søren Forsberg siger:

    Hvis man er til eventyr på vand kan man nok ikke komme udenom “Drømmenes Kaptajn” som jeg ikke har hørt, men jeg glæder mig til at komme igang med.
    Det er selvfølgelig Troels Kløvedal der er tale om.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *