Uvjagt #17 af Ideart – den første natjagt

UV jagt byder hele tiden på nye oplevelser og forud for vores første nattejagt var spørgsmålene mange og forventningerne store mens der også var en snert af nervøsitet af spore. Men med en to retters menu der var en Konge værdig og fornemt selskab så kan det vel ikke gå helt galt?

 

Et gammelt løfte

Helt tilbage fra vores tur til Langelandcup 2018 har vi haft en stående invitation om bøffer og nattejagt med Jesper Nordin og Jesper Kondo, men som det så ofte sker så kom livet, vejret, helbredet og kalenderen i vejen og det er først nu lykkedes endeligt at få det hele til at klappe. Nu skal vi endeligt afsted på den famøse nattejagt!

Med alle fortællingerne om mængden af fisk efter mørkets frembrud og de utallige opslag rundt omkring i facebook grupperne med dertilhørende billeder af flotte fangster så var det med stor optimisme og en vis grad af spændthed af vi drog afsted mod Stevns for at fange de sidste ståler fra solen inden den gik ned.

Mere om undervandsjagt om natten

Hvordan filmer man om natten?

Det syn der mødte os da vi ankom tog fuldtændig pusten fra os (Det skal lige siges at ingen af os har været på de kanter før) men kulisserne var helt perfekte og vi var helt oppe og ringe over mulighederne for at få billederne til en fed intro i kassen. Mens solen på sin vandring over himlen krydsede horisonten og dag blev til nat så ankom først Nordin og derefter Kondo til spottet. Det var så også nu det gik op for os at det ikke bare var varm luft, for hvad der nu var et halvt år siden, da Kondo lovede os bøffer. Op til dagen oprandt havde vi brugt utallige timer på at læse, fundere og rådføre os med folk om hvad vi dog skulle gøre når vi nu skulle filme om natten. Vi havde snakket med Kingfish, som havde givet os 2 jagtlygter og en dedikeret videolygte og så havde vi fået en hurtig guide i settings på vores kameraer af Michael fra Paralenz.

Nu skal det ske!

Med forretten af vejen ankom Morten fra Kingfish og derefter Torben og da holdet nu var fuldtallig så kunne vi fokusere på alle vores spørgsmål omkring alt fra farvede fisk og til hvor store fisk ser ud under vandet. Vi var meget spændt på både selve jagten men absolut også om vi ville formå at filme den så der ville kunne klippes en video sammen bagefter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *